English site Για τις γυναίκες Ψυχικές επιθέσεις. Τι είναι και πως αντιμετωπίζονται O πολέμαρχος του Θεού Oι επικοινωνίες με Ολύμπιους, Ε, και άλλους Προσευχές, πνευματικά κείμενα σε μορφή pdf Εικόνες της εκκλησίας Επικοινωνία

Πως απενεργοποιούμε την καταγραφή και πως διαγράφουμε τα προσωπικά δεδομένα μας από τη Google

επιστροφή στην αρχική σελίδα

Για να απενεργοποιήσουμε την καταγραφή των προσωπικών δεδομένων μας και να διαγράψουμε αυτά που έχει αποθηκεύσει για εμάς η Google ακολουθούμε τα εξής βήματα:

 

1. Πηγαίνουμε στη διεύθυνση: https://myaccount.google.com/ και επιλέγουμε 'Είσοδος"
2. Επιλέγουμε πάνω αριστερά: 'Δεδομένα και εξατομίκευση'

3. Kάνουμε κλικ στο: 'Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών' από το 'Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας'.

4. Απενεργοποιούμε τα επιλεγμένα πεδία έτσι ώστε αυτό που βλέπουμε να μοιάζει με την εικόνα στα δεξιά. Kάνουμε κλικ στο 'Μanage activity'.

5. και επιλέγουμε το 'Αll time' για να αδειάσει το υπάρχον ιστορικό.
6. Eπιλέγουμε 'Ιστορικό τοποθεσίας' από το μενού 'Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας'.

7. Απενεργοποιούμε τα επιλεγμένα πεδία έτσι ώστε αυτό που βλέπουμε να μοιάζει με την εικόνα στα δεξιά. Kάνουμε κλικ στο 'Μanage activity' και απαλοίφουμε το υπάρχον ιστορικό. 

8. Eπιλέγουμε 'Ιστορικό Υoutube' από το μενού 'Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας'.

9. Απενεργοποιούμε τα επιλεγμένα πεδία έτσι ώστε αυτό που βλέπουμε να μοιάζει με την εικόνα στα δεξιά. Kάνουμε κλικ στο 'Μanage activity'.

10. και επιλέγουμε το 'Αll time' για να αδειάσει το υπάρχον ιστορικό. 

11. Γυρίζουμε στο μενού 'δεδομένα και εξατομίκευση' και επιλέγουμε 'Η δραστηριότητα μου'.

12. Eπιλέγουμε 'διαγραφή'
13. Επιλέγουμε 'από την αρχή'
14. και 'ΟΚ'

15. Γυρίζουμε πάλι στο 'Δεδομένα και εξατομίκευση' και επιλέγουμε τις ρυθμίσεις από το Έξατομίκευση διαφημίσεων'. Απενεργοποιούμε τη σχετική ρύθμιση.

16. Επιλέγουμε 'Ασφάλεια' από το αριστερό μενού και στη συνέχεια 'Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης'

17. Στη σελίδα αυτή μπορούμε να δούμε τους κωδικούς που γνωρίζει η Google χωρίς να έχει πάρει τη συγκατάθεση μας για αυτό για διάφορες υπηρεσίες που έχουμε χρησιμοποιήσει. Αν δε θέλουμε να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι σε τρίτους τους διαγράφουμε.

18. Γυρίζουμε στο υπομενού 'Ασφάλεια' και επιλέγουμε 'Εύρεση απολεσθείσας συσκευής'.

19. Θεωρητικά πρόκειται για κάτι χρήσιμο σε περίπτωση που χάσουμε ή μας κλέψουν τη συσκευή μας. Πρακτικά λειτουργεί ως μια ακόμα υπηρεσία εντοπισμού του πολίτη.

20. Γυρίζουμε στο προηγούμενο μενού που θα βρούμε πάλι στη διεύθυνση: https://myaccount.google.com/ και επιλέγουμε 'πληρωμές και συνδρομές'. Εκεί βρίσκουμε το ιστορικό των αγορών μας για το οποίο η google μας διαβεβαιώνει ότι μόνο εμείς μπορούμε να δούμε :) Aν δε θέλουμε να γνωρίζει και ο υπόλοιπος πλανήτης τι έχουμε αγοράσει ή που έχουμε ταξιδέψει (κάτι που θα βρούμε λίγο πιο κάτω) καλό θα είναι να τα σβήσουμε. 


Μοιραστείτε τη σελίδα αυτή μέσω:

facebook twitter pinterest linkedin e-mail